VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Veckans träning/motion

Den här veckan har jag inte bara tränat 1 pass med korpen. Jag har även gått en långpromenad och gjort styrkeövningar hemma i 20 minuter. I måndags tränade jag med korpen och det brukar vara styrke samt konsitionsträning men ledaren kunde inte så det var Tabata istället. Det är högintensiv träning där man tränar både kondition och styrka i intervaller. Det var väldigt jobbigt men jag är stolt över min prestation eftersom jag inte brukar gå på det passet. Anton arbetar kväll den dagen Tabatan är så jag kan inte gå på den…

Vi mätte mig igår runt midja, byst och lår. Det var två veckor sen sist och

var måtten såhär:

Byst 94cm Lår 62,5 cm Midja 100cm

Igår var mina mått såhär:

Byst 92cm Lår 60,5 Midja 98 cm

Senast jag vägde mig låg vikten på 68,9 kg så det är inte så konstigt att måtten också minskar. Startvikt efter förlossningen med James var 84,6 kg.

Första gången jag mätte omkretsen såg det ut såhär:

Byst 98 Lår 65 Midja 104

Det är bara fortsätta kämpa tills jag känner mig bekväm i min kropp igen. Vissa dagar känner jag mig jättesnygg men andra inte alls.. Ibland syns mina extrakilon tydligare i mina ögon och ibland inte.. Jag vill se mer förändring på min mage just nu för det sitter lite hull kvar. Jag är fortfarande nöjd med mina framsteg. Jag har tränat i 12 veckor nu. James är fyra månader gammal så att ha kommit såhär långt är väldigt bra gjort.

Ikväll väntar vi matgäster så nu ska det donas fram tills dess. Ha en fortsatt bra lördag. KRAM ?

 20161104165841


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna