VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnen skriker ikapp

Som ni vet fick vi inte så mycket sömn inatt för att vi trodde Chloéy var sjuk. Nu har vi konstaterat att det är hennes tänder som gör ont, väldigt ont… Hon vaknade varannan timme för att bli omstoppad och under hela dagen har hon varit jättekänslig. Gråtit över sådant som hon annars inte bryr sig om. Det är som att hon blir sårad när vi säger nej till henne. Stackars liten.

Jag tog med mig James till min mormor för att äta lunch. Egentligen skulle allihopa dit men det kändes inte så lägligt. När jag kom hem igen mådde Chloéy ännu sämre så vi gav henne Alvedon för det hjälper mot värken. Hon har inte varit så matglad som hon brukar men vi får ändå i henne tillräckligt. Under hela kvällen har både hon och James skrikit. Båda barnen har antingen behövt mig eller velat ha mig så det barnet Anton har fått ta medans jag tröstat det ena har gråtit massor. Inte försen jag tog båda två blev det lugnt. Jag har bara försökt finnas där och tröstat så bra jag har kunnat. Jag har ju bara två armar. Anton tycker det är jobbigt när ingen vill vara hos honom så han stängde in sig på vårt rum en stund när vi andra kollade på bolibompa. Jag förstår honom men jag tycker det är jobbigt på andra hållet.

James är fortfarande klängig men Chloéy sover och det hoppas vi att hon gör hela natten lång som hon brukar göra.

Trevlig kväll på er!

2016090509190920160905091934


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna