VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

480 blöjor per månad!

Så många blöjor byter vi ungefär under 1 månad på bägge barnen. 300 på James och 180 på Chloéy. 10 blöjor om dagen på James och 6 blöjbyten på Chloéy räknade jag på. Det blir nästan aldrig färre byten än så, kanske fler vissa dagar. James bajsar inte så ofta heller så det gör stor skillnad. Han bajsar en gång i veckan, ibland 1 gång på 1,5 vecka. Ni som har ”bajsande ungar” vet att det enkelt fyller en hel blöja och flera sådana vissa dagar.

480 blöjbyten under 1 månad är ganska många va? Det är något som går på rutin här hemma så det tänker inte jag på men när jag ser det som en siffra blir det en annan sak. Det är som en arbetsuppgift för mig som är hemma mest med barnen. Det är dock bara en av många arbetsuppgifter. Utöver blöjbyten är det matning, bad, läggning, städning och bus och lek som gäller. Det är vad mitt arbete går ut på. Många gånger är det riktigt roligt men ibland är det riktigt jobbigt. Tur att det är flest roliga stunder och att mina barn är så otroligt snälla just nu. De är väldigt nöjda barn när behoven är tillfredsställda. Sedan kommer deras olika faser när de är extra griniga, ledsna och skitjobbiga men när faserna är över är allt som bortglömt för jag har inte tid att grunna på det som varit. Det är ju fullt ös hela tiden nästan.

20160901_111352 20160901_111358

Inatt har ingen förutom James sovit gott. Chloéy har vaknat varannan timme (vi tror att hon håller på att bli sjuk) och jag och Anton har inte fått någon djupsömn. Jag har matat James varannan/var tredje timme och bäddat om Chloéy varannan timme. Vi har en lång dag framför oss. Än så länge har hon ingen feber eller några andra tydliga symtom men vi håller henne hemma för säkerhetsskull. Det kan likagärna vara tänderna som spökar. Trevlig söndag och kram på er!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna