VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Today is history tomorrow’s a mystery

Tycker ni inte att vi borde leva lite mer i nuet? Det tycker jag! Jag tycker för många går och grunnar på onödiga saker och ”problem” som har enkla lösningar. Vi måste bara komma till skott och våga ta steget. Jag gick och grunnade alldeles för mycket på en relation till en kompis jag hade ett bra vänskapsband till men som tog slut. Jag var förtvivlad så länge men bestämde mig tillslut för att släppa taget för jag kunde inte gå runt och vara deppig för något som inte skulle bli bättre.

Jag tog rätt beslut för idag har jag inte samma ångest. Jag har gått vidare och tänker att vi hade skitkul de åren vi var bästa vänner och nu är det historia. Det kommer alltid att vara en del av mitt liv och en del av MIN historia. Så fort vi har gjort någonting så blir det historia. Det är så många stunder i livet som ingen annan kommer veta om mer än några få personer i vår närhet. Allting skrivs inte in i historie böckerna. Det känns lite sorgligt för med tiden glöms vi bort och platsen vi har går över till någon annan. Sådant är livet.

Livet i sig är väldigt kort men tillräckligt långt för många. Jag försöker tänka på vad jag gör hela tiden för vi lever bara ETT liv och om jag vill att mitt liv ska vara värt något så är det mitt eget ansvar att leva det som jag vill ha det. Jag tycker livet är för kort för att haka upp sig och trassla in sig i jobbiga situationer som man inte tar sig ur på alltför lång tid. Det är viktigt att bevara bra relationer till personerna vi lever livet tillsammans med för det slutar bara med ånger när man blir äldre tror jag. Vi har verkligen inte tid att bråka, vi måste prata och förlåta. Det går alltid att börja om igen, flera gånger faktiskt. Jag har svikit mina föräldrar många gånger sedan jag var liten (från småsaker till lite allvarligare saker) men dem förlåter alltid. Jag har lärt mig av misstagen men jag kommer fortsätta göra misstag livet ut som alla andra. När de uppstår så går jag och har lite ångest och skäms lite men sedan pratar jag om det med personen/personerna det gäller och efteråt är problemet och den tunga stenen i magen som bortblåst.

Som Justin Timberlake sjunger i sin låt ”Mirrors” 
-Today is history, tomorrow’s a mystery

VAD SOM HELST KAN HÄNDA NÄSTKOMMANDE DAG FÖR MORGONDAGEN ÄR VERKLIGEN ETT MYSTERIUM…

SE TILL ATT FÅNGA DAGEN OCH GÅ INTE OCH GRUNNA FÖR VI HAR VERKLIGEN INTE TID TILL DET

Family


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna