VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kiss på mattan

Igår kväll blev det kaos. Den började lugnt med ett bad av James. Anton och Chloéy var i vardagsrummet men så plötsligt kommer Anton in med henne till mig. Hon hade spytt ner sig själv och mattan hade fått sig en pöl den också.

Efter en stund var det en matta, jag och två barn inne på toaletten som trängdes och alla skulle göras rena. James badade färdigt och torkades under protest. Han blir alltid ledsen när vi torkar honom. Anton fick ta över så att jag kunde duscha av Chloéy. Han har fortfarande ryggont som inte blir bättre så jag fick göra allt grovarbete.

In i duschen med Chloéy. När hon var färdig och inte hade blöja på sig passade hon på att kissa på mattan som redan hade en fläck från kräkolyckan. Hon satte sig på huk och gjorde det som att hon vet hur man kissar på huk? Så duktig men på fel ställe… Jag var på helvarv innan den händelsen men nu stannade jag upp och såg hur komiskt allt var. Jag förberedde mig på fler olyckor, jag önskade nästan att det skulle hända fler grejer för om jag någonsin skulle hantera det bra var det just igår kväll! Jag började skratta och fortsatte med att lägga Chloéy för natten. Nu var det dags att rengöra mattan. Hur rengör man en matta egentligen? Med högtryckstvätt? Inte fasen visste jag hur man egentligen ska göra så jag gjorde som såhär att jag fyllde en spann med såpa och vatten, hämtade en gul kökssvamp i köket, sprutade vatten med duschmunstycket på kissfläcken och spyfläcken för att sedan gnugga med svamp och såpa. TADAAA…!

Jag tror det gick bra med mattan, den hänger fortfarande på tork. Egentligen vill jag ha en ny matta vilket fick mig att hoppas på att den skulle bli förstörd men det kommer säkerligen hända fler olyckor på den ändå.

God morgon! 

På de här bilderna ser ni mattan innan några olyckor hade skett. De är tagna på dagen när Chloéy och jag lekte med mitt diadem.

20160809_125609 20160809_125605 20160809_125542 20160809_125548


Kommentarer


 1. Diana - "La madre" 10 augusti, 2016 on 09:43 Svara

  haha Vilken tur att du kunde ta det så bra måste jag säga, himla härlig inställning. Vad söt hon ser ut. 😀

  • MammaOchPappablogg 10 augusti, 2016 on 11:08 Svara

   Haha ja vad ska man göra. Det är såhär mitt liv kommer vara de närmsta åren haha! 😀

 2. Martina 10 augusti, 2016 on 09:32 Svara

  Haha ja olyckor händer ofta på samma gång :) vilken snygg matta! Vart är den ifrån? :)

  • MammaOchPappablogg 10 augusti, 2016 on 11:07 Svara

   Haha ja, alltid är det så! :)
   TACK! Jag vet inte exakt. Vi köpte den av en familj som inte använde den och de hade i sin tur köpt den på en ”mattoutlet” i Alvesta :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna