VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sex och samliv efter andra förlossningen

Jag kan börja med att säga att det är helt annorlunda jämfört med tiden efter Chloéys förlossning. Vi har inte alls kommit igång, med något alls. Jag har absolut ingen lust och jag känner inte att det finns tid heller för den delen. Hade jag haft lust hade jag tagit mig tid till det men det känns inte bra. Jag är för stressad och orolig över allt runtomkring. Det är jättejobbigt! Jag kan inte slappna av ens när Chloéy har somnat på kvällen. Jag har alltid James att tänka på och jag kan inte släppa det. Han får ju sin mat från mig så jag känner mig så fast. Han vill inte vara ensam längre stunder heller.

Det känns som att jag är nybörjare, och oskuld. Det är en läskig känsla och faktiskt en rädsla. Anton förstår inte riktigt och jag förväntar inte mig att han ska det. Det är obehagligt att återuppta sex och samlivet efter en förlossning. Båda två trodde det skulle vara enklare nu andra gången tror jag men det är mitt psyke som spökar. Min kropp är redo, jag är läkt osv. Det har jag varit i lite mer än en vecka. Jag fick inga sprickor eller sår efter förlossningen men min livmoder hade svårt för att dra ihop sig så jag ville vänta tills jag kände att den hade krympt ihop, likaså magen.

Efter att Chloéy kom fick jag snabbt tillbaka lusten och jag vågade testa bara ett par veckor efteråt trots skavsår. Nu vet jag inte när jag kommer känna mig redo men det gör ingenting för det är när JAG känner mig bekväm och redo som vi kan börja vara nära varandra igen. Vi sitter knappt jämte varandra i soffan och myser. Jag kan inte krama Anton och slappna av utan att tänka på tusen tankar samtidigt och ha en ursäkt för att gå därifrån (oftast relaterat till barnen). Det är hemskt dumt av mig för jag vill såklart vara nära honom, pussa på honom och bara vara. Vi har mycket att jobba på.

Om ni vill läsa liknande inlägg kan ni läsa ”När kan man uppta sexlivet efter en förlossning?” så klickar ni HÄR.

Kram

2016-07-20_15.11.47


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna