VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LördagsmysLördagsmys

Min mamma och yngsta lillebror William är fortfarande här och dem ska stanna till måndag. Det har varit så skönt att få avlastning för precis innan de kom så var det väldigt jobbigt med Chloéy och James. Nu är båda barnen lugnare, jag också så jag hoppas det håller i sig efter att de åker också!

Idag gick vi till stranden och fikade, badade och umgicks med min mormor! Chloéy älskade att plaska i vattnet, hon ville gå långt ut och svalka sig. Jag tyckte också det var skönt i vattnet men jag hade ingen bikini på mig för jag har blivit en badkruka men det var första gången på länge som jag ville bada i sjön.

Anton slutade jobbet 15.30 och sedan han kom hem har vi inte gjort så mycket. Båda barnen har duschat/badat, vi har ätit middag (en smaklös sådan men det var mättande iallafall) och jag passade på att sova en stund för att orka med resten av kvällen och allt vad den har inneburit. Vi satte oss på balkongen och spelade yatzy förut när det blåste skönt ute. Jag vann inte men det var kul ändå.

Snart är det dags att amma James inför natten, sedan går jag och lägger mig. Sov gott alla läsare!

2016-07-23_22.17.402016-07-23_22.18.44


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna