VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chloéys första egna skor

Igår var hela familjen iväg och gjorde ärenden. Ett av dem var att köpa skor till Chloéy som har börjat gå jättemycket. Det går så fort nu. För bara tre veckor sedan gick hon några steg och nu går hon betydligt längre utan att hålla i sig. Igår gick hon runt mycket här hemma utan stöd. Man märker att hon hellre går än kryper så hon gör verkligen framsteg. Snart går hon hela tiden min lilla älskling.

2016-07-08_20.51.05

På eftermiddagen åkte vi hem till Antons föräldrar vilket startade med kaos. Chloéy var övertrött men vägrade sova så jag gick en stund med vagnen med båda barnen i. Chloéy gallskrek och var jätteledsen. Hon hade svårt att lugna ner sig även när jag tog upp henne för att försöka trösta. Hon sov inte under hela kvällen vi var borta heller. Något hon däremot gjorde hos sin farmor och farfar var att bada i deras badkar. Vi har bara badbalja hemma så det var lite annorlunda för henne.

2016-07-08_20.49.58

Idag jobbar Anton till 15.30 och efter det ska vi på 2 års kalas hos barnfamiljen vi umgås med. Det ser jag fram emot men först ska jag ta mig igenom den här dagen själv med barnen. Alla dagar är olika så jag hoppas verkligen att det blir en bra sådan idag. Jag ska försöka ta mig ut på en promenad själv, något som jag inte har orkat ge mig på än för att det är så krångligt eftersom vi bor på andra våningen. Vi får se hur det går och om det går.

Trevlig lördag allesammans. KRAM

(Nej jag har varken push up bh eller trycker ihop brösten för att få dem att se ut sådär. Dem ser helt enkelt ut så nu när jag är tvåbarnsmamma haha)

2016-07-08_20.48.50


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna