VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Magen 10 dagar efter förlossning

Idag är det 10 dagar efter BF och min mage krymper lite hela tiden och det känns så bra! Jag sitter inte och tänker på min figur varje dag, det hinner jag inte haha men det är roligt att se kroppen justera tillbaka sig till sitt gamla jag. Det var så längesedan jag inte var gravid så jag har glömt hur det känns att vara nätt och fin. Jag känner mig redan väldigt smal men det är många kilon som sitter kvar som ska väck.

Vi har ingen våg här hemma av en enkel anledning. För att vikten inte spelar någon roll utan det är när man själv känner sig nöjd när man tittar sig i spegeln som räknas! Det har jag tagit med mig hemifrån min familj, vi ägde aldrig någon våg. Antons föräldrar har en våg och den väger jag mig nyfiket på ändå men jag har ingen mani kring min vikt. Det har varit intressant att veta vad jag vägde i mina graviditeter jämfört med innan och efter. Därför ska jag väga mig när vi ska hem till dem imorgon för det är jätte intressant att veta hur mycket jag har gått ner sedan jag födde James.

Jag vägde 84,6 kg som mest i graviditeten med James (med Chloéy i magen vägde jag ungefär 80 kg som mest men då var jag bara gravid i 33+5 veckor). Innan jag var gravid med något av mina barn vägde jag mellan 62-64 kg. Det är en vikt jag vill ner till för jag vet att min kopp mår som bäst däromkring men som sagt är min vikt inte något jätteviktigt för mig. Jag kommer aldrig få tillbaka figuren jag hade förut efter att jag fött två barn, det tvivlar jag på men jag är nöjd som det är just nu. Jag kan inte börja träna riktigt än, det får bli promenader och vardagsmotion för min del.

KRAM

2016-06-30_10.41.51


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna