VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chloéys reaktion på James

I onsdags eftermiddag kom vi hem med James. Min lillasyster Towa passade Chloéy och mötte oss nedanför vår uppgång. Chloéy var inte överlycklig när hon fick se mig som hon hade varit ifrån i två dygn men hon kändes lite lättad. När vi visade James för henne bara log hon och verkade inte bry sig mer om det lilla livet som inte sa någonting. När James skriker och hon är i närheten ler hon stort och klappare händerna, ibland skriker hon tillbaka på honom haha. Hon förstår verkligen inte vad han gör här och han är inte så rolig att vara med när man är så gammal som Chloéy, han är så ömtålig. Idag har vi varit hemma i snart fyra dagar och det har varit ansträngande för Chloéy med alla människor ihop med en lillebror och en mamma som inte kan spendera all sin tid på henne för det kan jag inte.

20160624_181034

Det är svårare än vad jag föreställde mig att räcka till för två små barn. Jag tycker synd om henne när både hon och jag vill vara med varandra de gångerna jag måste amma James eller något annat viktigt. Hon blir väldigt ledsen och hon har varit gnällig. Towa har varit här hemma i flera dagar och hjälp till med Chloéy och agerat nanny så Chloéy har tydligt visat att hon hellre har velat vara med Towa under dessa dagarna. Nåväl, Towa är en superbra barnvakt, hon älskar barn och det är väl tur det när hon själv ska bli mamma till hösten.

20160624_183911(0)

Min mamma och pappa samt yngsta lillebror har varit på besök i ett par dagar (de har inte sovit här hemma, det hade blivit för mycket). Dem åkte hem vid lunch idag tillsammans med Towa så nu är vi hemma själva som en ny familj. Jag känner bara för att ta det lugnt och landa i min nya roll som tvåbarnsmamma. Anton är bara hemma i tio dagar nu, med Chloéy var han hemma jättelänge så jag känner en stress inför att vara själv med två små barn.

20160624_183942

Jag hoppas Chloéy kommer lugna ner sig lite nu när det bara är vi här hemma. Det får ta den tiden det tar och vi får göra vårt bästa tills dess. Anton och jag har mycket att bearbeta och prata om sedan James kom för vi har inte varit själva någonting alls. Med det sagt får ni ha en fortsatt trevlig dag.

KRAM


Kommentarer


  1. Viktoria 26 juni, 2016 on 09:20 Svara

    Hej och grattis! Ta det bara lugnt och slappna av. Låt din dotter sitta bredvid när du ammar. Kanske ni kan läsa en saga samtidigt? Strunta i alla måsten. Städningen kan vänta. Du hinner kanske med det när pappan kommer från jobbet. Du kommer klara detta galant.

    • MammaOchPappablogg 26 juni, 2016 on 12:17 Svara

      Hej! Tack! 🙂
      Ska försöka låta henne vara med så mycket det går, för hon är väldigt nyfiken och bli arg om hon inte får vara med. Ja städning får vänta för nu ska vi bygga familjeband.

      Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna