VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bitter gravidmamma

I förmiddags innan Anton körde till jobbet kände jag mig väldigt bitter. Den största anledningen är för att jag inte är med på min lillebrors student. Jag är också bitter över att bebisen inte har kommit. Jag kände att jag inte orkade vara hemma själv med Chloéy så nu är vi hos svärföräldrarna.

received_654677454686201

Jag fick videos och bilder skickade till mig från lillebrors utpspring som var klockan 13.00. Då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna så jag började storgråta och jag kände mig maktlös. Jag är ju fast här i Växjö fram tills bebisen har kommit och hur gärna jag än vill vara där är det alldeles för riskfyllt. Både min lillebror och pappa pratade med mig tidigare i veckan om att jag borde stanna hemma. Det skulle inte vara roligt om bebisen skulle komma när jag är i Stockholm. Jag är glad att de ringde mig för annars hade jag suttit där uppe i Stockholm idag och oroat mig. Nu sitter jag istället och är svartsjuk på alla andra som får dela denna dagen med världens bästa lillebror!

Jag bara älskar hur glad han ser ut här! Jag känner hans lycka rakt in i hjärtat! Jag är så satans stolt!!!!! 

received_654677464686200

received_654677521352861

Anton slutar jobbet 19.30 och då hämtar han oss här efter att han har ätit lite. Det blir en skön kväll trots min ångest och mina gravidkrämpor.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna