VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravid i vecka 38

IMG_20160606_080901

SYMTOM:

Förvärkar nästan varje dag. Det är olika hur ofta dem kommer och hur starka dem är. Hittills är dem alldeles för svaga för att det ska vara tecken på förlossningsstart. Suck!

-Slemmiga flytningar. Jag tror men vet inte om det är bitar av slemproppen som har kommit under en veckas tid. När jag läste om slemproppen på internet så fanns det ingen beskrivning på hur det ser ut för det är så olika för alla kvinnor. Den syns tydligt för vissa men för andra går slemproppen inte försen man ligger och krystar ut barnet.

Värken i fötterna håller i sig. Att bara gå runt här hemma gör så att svullnaden går upp. Det är lite sent att köpa stödstrumpor nu som jag fick tips om. Jag skulle fått rådet tidigare för  jag hade helt glömt bort att det fanns stödstrumpor.

-Dem tre/fyra senaste dagarna har jag varit extra trött och behövt vila betydligt mer. Jag tar alla tillfällen jag får att sova en tupplur eller bara slänga upp fötterna på soffan och ta det lugnt.

-I samband med tröttheten som precis har kommit så har mina humörsvängningar ökat. Jag känner mig ofta arg eller ledsen. Arg på allt och alla även fast ingen har gjort något eller något specifikt har hänt. Akta er!

……….

På onsdag är det MVC besök så om bebisen inte kommer innan dess så hoppas jag att det blir vårt sista besök där innan förlossningen. Så trött jag är på att vara gravid… Ni anar inte. Det känns som jag har varit gravid i 2 år. Jag fick bara ett litet uppehåll på 2 månader efter att jag födde Chloéy förra sommaren 22:a juli. Det är riktigt ansträngande att vara gravid två gånger på raken så tätt inpå.

Jag gissar på att bebisen kommer vara 49 cm lång, att han kommer väga 3020 gram och att han kommer ut den här veckan under nattetid.

VAD TROR NI?

KRAM

2016-06-06_13.19.55


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna