VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Föda med hemorrojder

Bebisen kommer när som helst och jag har fått tillbaka hemorrojderna…. Jag vill inte föda med sår i rumpan, det svider tillräckligt som det är nu. Han behöver bara stanna inne några dagar till är det värsta över men han kan som sagt komma när som helst.

Idag har jag haft små förvärkar lite då och då men inget som har hållt i sig än så länge. Efter loppisen imorgon är det okej att komma för jag vill gärna närvara som värd. Tänk om han kommer inatt? Så typiskt det skulle vara.

Mina fötter är vattenfyllda och ser helt uppblåsta ut. Med Chloéy i magen var jag inte vattenfylld alls, inte vad jag märkte av iallafall. Nu värker fötterna hela tiden även fast jag vilar dem hela nätterna. Svullnaden går aldrig ner ens då, den är konstant!

I vanliga fall brukar mina ådror synas tydligt, även knölen på innersidan som man knappt kan se skymten av nu.

20160603_080033

Jag har inga speciella symtom utöver det vanliga. Jag mår väldigt bra. Vissa dagar är det bara extra tungt och psykist jobbigt men jag försöker att inte tänka för mycket. Jag har börjat tänka på hur ont det kommer att göra under värkarna när livmodertappen ska öppna sig. Det är dem värsta värkarna och jag minns dem nu. Det är en jobbig smärta som är väldigt svår att hantera. Jag har lite panik över det ibland men intalar mig själv direkt efteråt att jag kommer klara av det. Jag har inget val. Jag kommer göra mitt bästa som förra gången och Anton är det bästa stödet jag kan få. Sedan hoppas vi båda två att min mamma hinner hit från Stockholm och får uppleva detta med oss :)

20160603_080120


Kommentarer


 1. erika 4 juni, 2016 on 21:54 Svara

  Har du testat stödstrumpor? Jag bodde i mina under alla 3 graviditeter, jag hade inte överlevt utan dem. Nu har du ju så kort tid kvar så det kanske inte är någon idé. Lycka till med allt.

  • MammaOchPappablogg 5 juni, 2016 on 08:33 Svara

   Hej! Tack för tipset. Jag fick samma tips igår som jag glömde bort lika fort men här fick jag en påminnelse :) ja det är så kort tid kvar så nu känns det onödigt att köpa för dem kostar lite. Jag skulle fått tipset för en månad sen haha!

   Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna