VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förberedelser Till Loppisen

Nu är det bara två dagar kvar till loppisen jag håller i på lördag. Allt började med att jag fick lust att gå på barnloppis men tyvärr fanns det ingen försen efter sommaren så då fick jag idén att anordna en själv.

Det var ett väldigt snabbt och kort beslut som jag hoppas är värt mödan. Jag har lagt ner mycket tid för att få alla bitar på plats och nu är det mesta ordnat. Vi har fått mycket hjälp från Antons föräldrar som vanligt. Dem bor ju så nära och dem ställer alltid upp. Jag har inte min familj hemma heller så det blir dubbel hjälp från dem och det behövs ibland. Det mesta vi fått hjälp med är saker som inte kostar någonting, annars hade vi såklart lagt ut för det själva. Det enda jag kommer på som kostar är kakorna dem ska baka (Antons syskon står för det projektet).

Vi har säljare men det finns fortfarande plats för fler. Vi har stolar och ett par bord. Vi har handlat kaffe och saft samt alla tillbehör till fikat. Fikat håller på att bakas från tre olika håll. Vi har fixat fikaförsäljare. Vi är snart färdiga med alla skyltar, det är dem största skyltarna som ska sättas ute vid vägen som inte är färdiga ännu men dem blir förhoppningsvis klara idag. Igår rensade jag barnkläder här hemma så jag fick ihop en Ikea kasse som jag hoppas räcker. Tanken är att jag ska hinna sälja lite jag också. I måndags hämtade jag nyckeln till lokalen så om jag ligger på BB och förlöser barnet så är det viktigaste ordnat för att min backup vs ”mammakompis” tar över kalaset!

Jag hoppas innerligt att det kommer folk och köper. Min magkänsla säger att det är lugnt men man vet ju aldrig. Det är inte hela världen om det blir en katastrofloppis. Jag har iallafall försökt allt jag kan och det är huvudsaken. Om jag skulle göra om det här så skulle jag valt att ordna loppisen när jag inte är gravid, ett litet tips till er andra också. Särskilt nu när jag är höggravid och kan föda lite när som helst för det blir en stress man inte kommer ifrån.

20160602_083220

20160602_083311

20160602_083424


Kommentarer


  1. Hanna 2 juni, 2016 on 21:35 Svara

    Spännande! Hoppas det går br.
    Hur många säljare är anmälda hittills?

    • mammaochpappablogg 2 juni, 2016 on 22:38 Svara

      11 för en sjukanmälde sig idag :/ jag ska också sälja så 12 men än finns det tid för anmälan 🙂 hade hoppats på 15 säljare iaf men det blir nog bra ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna