VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BVC 10 MÅNADERS KONTROLL

Imorse stressade vi iväg till BVC. Vi hade tid 10.15 och 09.55 kom jag på att jag hade glömt något. Först trodde jag att det var besök igår så det var för sent för länge sen, men efter en titt i kalendern så gjorde vi oss snabbt färdiga för avgång.

Vi kom fem minuter sent och Anton skyllde på att det inte fanns någon parkering. Ingen dum bortförklaring i och med att det faktiskt inte finns så många parkeringsplatser där men jag har inget emot att säga sanningen. Jag skyller på att jag är gravid och inte har någon hjärna istället haha!!

Chloéy väger 10,18 kg och är 70,4 cm lång. Vi hade inte så mycket mer där att göra. Vi har inga problem med henne nämligen, för hon är hur go och snäll som helst. Den senaste tiden har hon börjat krypa fram till andra för att sätta sig i deras knä. Hon är inte alls rädd längre. Det som är känsligt är om någon plötsligt kommer fram och tar upp henne. Hon vill gärna se på personen och gå fram själv. Det borde vara logiskt för alla men nej.

2016-05-20_12.33.03

Nästa besök blir efter lillebror har kommit och då ska vi försöka tajma in så han har sin 1 månaders kontroll samtidigt som Chloéy har 1 års kontroll. Då ska hon ta spruta igen och det ser jag inte fram emot. Sist var hon så känslig i två dagar efteråt och hon hade ont i kroppen stackarn.

Anton jobbar fram till halv åtta ikväll och jag har inga planer. Chloéy har sovit en stund så jag har gjort mitt dagliga ryck med städning. Jag har även hunnit koka kycklinggryta till henne som jag ska mixa och nu kokar jag morötter som det ska bli puré utav (det är så bra att ha i frysen och blanda med vissa maträtter för att få till en lösare konsistens).

Kram kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna