VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tecken på förlossning

Enligt barnmorskan finns det 3 sätt som tyder på att en förlossning är igång.

1. Vattenavgång

2. Liten blödning

3. Värkar

Dem är väldigt logiska men det finns så många andra små förvarningar som jag läser om. Idag läste jag på flera bloggar att mammorna varit lösa i magen innan förlossningen började. Dem förklarar det som att tarmarna töms för att det ska vara färdigtömt när bebisen kommer. Dem skrev också att tarmarna töms för att bebisen trycker mot dem så systemet sätts igång. Jag vet inte om detta stämmer för det stod ingenting på vårdsidorna.

Jag är dålig i magen som jag skrev häromdagen. Jag har hemska kramper ibland och behöver springa på toa flera gånger om dagen egentligen men jag håller mig för jag får ont i rumpan av att gå för ofta. Sedan har jag hemorrojder på det också… Jag har haft det såhär i ungefär 1 vecka och ville bara veta om det är normalt i dem sista veckorna som gravid. Av vad jag läste är det mer normalt innan förlossning och jag är i v.35 så jag tror inte jag är lös i magen av samma anledningar.

2016-05-17_09.45.47


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna