VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravid och en tråkig mamma

V.32+6 idag!

Jag mår skitbra halva dagarna och sämre resterande tiden. Det går upp och ner och det vänder så fort… jättejobbigt i längden.

Det liknar dem som får blodsockerfall som helt plötsligt behöver ta insulin för att komma på banan igen. Jag dippar likadant. Ena sekunden mår jag toppen, känner mig jättepigg och glad men efter några minuter så blir jag helt seg, sur, tjurig och väldigt trött. Då är jag en riktig tjurkärring.

Jag får små ryck varje dag när kroppen boostar mig med extra energi. Under den lilla tiden så passar jag på att ta disk, tvätt, laga mat och sånt som har med hemmet att göra. Hade jag inte fått dem impulserna så hade jag bara suttit rakt upp och ner hela dagarna och tvingat kroppen att ta hand om Chloéy.

Imorse vaknade Chloéy 06.00. Jag var super trött men steg upp. Vi åt frukost med Anton som började jobba 07.00. Chloéy somnade igen lite innan åtta. Då passade jag på också. När hon vaknade fick hon gröt, sedan gick vi ut en runda för jag kände mig utvilad. Halvvägs på promenaden känner jag hur tung kroppen blir, hur den svettas och hur stelt jag går. Allt blev jättejobbigt och jag mådde inte bra. Det var bara fortsätta hemåt ju och där satte vi oss på en filt utanför lägenhetshuset så jag kunde pusta ut. Jag blev illamående och kände bara för att gå och lägga mig men det går inte med en dotter på nio månader.

Jag får bita ihop många gånger per dag för att orka göra allt som har med Chloéy att göra. Jag orkar knappt ta hand om mig själv ibland. Det kvittar hur bra jag har sovit under natten, eller hur lugn och fin hon är. Det går inte undvika.

Jag är säkert en jätte tråkig mamma just nu och det känns inte alls kul…

20160507_08470220160507_084650


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna