VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bajsa på förlossningen

Jag har några tidningar från ”vi föräldrar” hemma som jag läser. I en av dem stod det om oron över att bajsa ner sig när man ska krysta under en förlossning.

Jag har inte haft tid att tänka på det försen jag läste det, då började jag fundera. Visst det skulle vara pinsamt men vad ska man göra åt det? Jag kommer ihåg att jag var super nervös inför det med Chloéy fram tills jag läste att om man nu bajsar på sig så sker det inte när bebisen kommer ut. Den tar så mycket plats så att bajsa mitt i allt går inte, hela tarmen blockeras. Om det skulle hända så händer det i början av krystandet.

När förlossningen satt igång den gången så försvann all min oro kring det, jag hade verkligen inte en tanke på att det kunde hända en olycka. Enligt ”vi föräldrar” så är många mammor så rädda över det här så att krystningsarbetet bli sämre. Dem tar inte i så hårt som dem borde helt enkelt.

Var inte oroliga tjejer, händer det så gör det, vi kan inte styra den saken. Förresten så är barnmorskans jobb i det fallet att hantera det så snyggt och smidigt som möjligt så ingen blir distraherad!

20160501_155831


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna