VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

55 dagar till BF

Det är 55 dagar kvar till beräknad förlossning och jag har gått igenom 80,4% av graviditeten idag! Tiden gick väldigt fort den här gången. Från början ville jag att den skulle gå jätte sakta i och med chocken både jag och Anton hade inför det här men nu har allt känts jättebra så det gör ingenting att det närmar sig med stormsteg.

Jag tror vi båda två har börjat längta efter vårt andra barn nu. Det har inte varit en längtan förut men som sagt så är vi redo nu och då börjar längtan. Vi kommer bli grymma 2 barns föräldrar. Jag är så nöjd med livet som det är precis just nu. Allt annat får vänta lite till. Jag och vi kommer ha tid för våra andra livsmål senare, vi är fortfarande unga så vi har tid på oss.

NO STRESS

photo_editor_temp

20160501_130951

20160501_130819


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna