VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vardagsrutiner-mammaliv

Dagarna här hemma ser likadana ut för det mesta. Jag kan iallafall säga att jag gör samma saker när jag är hemma själv med Chloéy vilket jag är ofta.

Städning kommer jag aldrig ifrån. Det gör jag konstant. Disk, tvätt, plocka leksaker, torka ytor m.m. Det tar aldrig slut. När jag har städat upp leksaker medans lillan sover så är det lagom för henne att vakna så då ska det stökas ner igen.

Ta hand om Chloéy. Det är såklart den viktigaste uppgiften jag har och det är därför jag är hemma. Allt kretsar kring henne. Hon ska matas, byta blöja, sova, leka och mysa. Det är samma varje dag. Vi går efter henne, när hon är trött sover hon, när hon är hungrig äter hon osv..

Sociala medier. Jag sitter med mobilen när hon sover, ibland när hon leker självständigt. Då är det bloggen, instagram och facebook. Det är det jag hinner göra som jag tycker är roande typ. Tv:n är på rätt så mycket också så den tittar vi båda två på.

Vänta på pappa Anton. Varje dag som Anton arbetar räknar jag timmarna tills han kommer hem. Det är svårt att inte göra det, jag har varit lite mer avslappnad den senaste tiden och tänkt att han kommer när han kommer. Annars har jag massa förväntningar som aldrig uppnås.

IMG_4701


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna