VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

V.31 Hårda sparkar i magen

Bebisen har börjat sparka riktigt hårt nu. Det är väldigt obehagligt vissa gånger. Jag kan inte bestämma mig om det gör ont eller om det bara är obehagligt. Det är en speciell känsla att bli sparkad inifrån, svårt att förstå för dem som inte får eller kan uppleva det men jag vill beskriva det som att ha en alien inuti en som rör sig fritt (inte för att jag vet hur det känns haha men ni förstår liknelsen).

20160418_113550

Det låter säkert läskigt när jag beskriver det så men så obehagligt är det inte för mig. Det är mysigt att veta att han lever där inne och att han hör oss. Men som sagt så sparkar han väldigt hårt, mycket hårdare än vad Chloéy någonsin gjorde i samma veckor. Det känns som att han är en aning större också så jag hoppas att han inte växer på allt för mycket där inne så han blir svår att få ut.

20160418_113532

Idag skulle vi egentligen träffa barnmorskan men hon vabbade för hennes barn så det blev ombokat till onsdag. Jag längtar! Imorgon ska Chloéy och jag till föräldragruppen och efteråt ska vi träffa en annan mamma med hennes två barn. Vi har varit sjuka nu ju och innan dess var dem sjuka men nu är alla friska och äntligen kan vi ses igen 🙂

20160415_173018


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna