VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Raka bikinilinjen….

Att vara 30 veckor gravid och raka bikinilinjen går inte ihop sig. Jag kommer mycket väl ihåg problemet förra graviditeten för då gick jag och vaxade mig för jag var ute i bikini mycket och jag gav upp matchen med min rakapparat på egen hand.

Jag har väntat på att det ska bli såhär svårt och fruktansvärt jobbigt nu igen och idag kom den dagen. Igår när jag var på toaletten råkade jag se att jag inte hade rakat bikinilinjen. Jag gick till Anton och sa ungefär såhär: ”varför har du inte sagt att jag ser ut som en apa?!” Men sen kom jag på att vi har ju inte samlag nu eftersom läkaren avrådde oss så det var inte så konstigt. Anton påstod att han inte hade sett det men det tror jag inte på.

Det kvittar om ingen i hela världen kan se min orakade bikinilinje för när jag vet att den inte är rakad känner jag mig ofräsch så idag tog jag rakapparaten och satte igång. Jag såg inte så mycket även fast jag knuffade på magen. Jag var helt genomsvett efteråt haha!

Vad skönt det ska bli att inte vara gravid sen!!!

20160416_110227


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna