VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förlossningsbrev

 Jag lovade att visa er förlossningsbrevet jag har skrivit efter att jag var på Aurora besöket. Det är bara om man har varit på Aurora mottagningen som man får ett sådant här förlossningsbrev för att barnmorskorna ska prioritera det lite extra då (så är det här i Växjö iaf). Det känns skönt.

Jag vet såklart att en förlossning är omöjlig att planera för det kan gå till på så många sätt men det är dem allra enklaste sakerna jag bryr mig om mest nu. 2016-04-14_15.54.0920160414_155309

Brevet var på två sidor och min skrivstil är kanske lite svår att tyda men huvudsaken är att Anton och jag vet var vi har varandra och att vi har gått igenom bådas tankar och det gjorde vi förra helgen så nu är vi redo! :)

Jag gjorde även en liten sammanfattning på hur förlossningen i huvudsak önskas se ut så man slipper gå igenom hela papperet om det är bråttom. Å andra sidan.. skulle det vara väldigt bråttom så hinner ingen läsa något utav det här men kanske min lilla sammanfattning. Som sagt så vet Anton vad jag helst vill ha för smärtlindring och det går lika bra att han pratar med barnmorskorna som att dem läser.

20160414_155325


Kommentarer


  1. linda 16 april, 2016 on 21:57 Svara

    Ja jisses, jag fick skriva ett sådant med och hade all bedövning inplanerad men det gick så fort med sonen så han är förlöst med enbart lustgas, likaså min dotter. Med sonen var jag inskriven 01:25 och 01:27 e han född

    • mammaochpappablogg 17 april, 2016 on 08:25 Svara

      Oj då! Haha det är just därför som jag inte vill ställa mig in på att följa allt som står på brevet om det går fort!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna