VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Graviditetsmardrömmar

Periodvis drömmer jag jättemycket som gravid. Det var likadant med Chloéy i magen. Det kommer nätter när jag vaknar tre, fyra gånger för att jag drömmer om otäcka saker som skrämmer mig. Ofta innehåller dem mycket död, främst bland mina närmsta familjemedlemmar. Ibland är dem bara allmänt otäcka.

Det hjälper att ha min andra hälft bredvid mig som jag kan krypa intill och dra i lite tills han fattar att jag vill att han ska hålla om mig haha! Han sover så djupt så det är svårt att få tröst mitt i natten. Det får mig att tänka på när vattnet gick mitt i natten förra graviditeten. Jag gick till toaletten och tänkte att det skulle ta slut så jag kunde gå och lägga mig igen men det fortsatte sippra lite då och då. Jag fick ropa på Anton jätte många gånger för att han skulle vakna. Chockade och trötta fick vi åka till förlossningen och där började senare resan vi nu är på med en dotter i våra liv.

Jämförelsebild v.16 VS v.26 (nu är jag gravid i v.27+3)

2016-03-26_12.29.47


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna