VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bvc hembesök

Vår bvc sköterska kom hem till oss idag. Hon lämnade några broshyrer om säkerhet i hemmet. När Chloéy kan ta sig framåt så blir det dags att se över allt som kan vara farligt för henne i hennes höjd.

Vi fick råd att sänka sängen för jag nämnde att jag är orolig för när Chloéy kommer lära sig att sätta sig upp med hjälp av ”stolparna”. Hon kommer direkt hänga sig över kanten och vips så kommer hon trilla ner. Sköterskan sa iallafall att när vi får en sådan tanke så ska vi åtgärda det vi är oroliga för som kan varafarligt direkt, och i detta fallet så är det att sänka sängen. Det ska vi ordna imorgon 🙂

Vi pratade lite om mat. Vi ska försöka ge henne både lunch och middagar och det behöver inte vara så varierat sa hon för barnen gillar när det återkommer smaker. Det är mycket fix och trix med maten om det ska bli variation och när barnet inte gillar det man har gjort så känns det meningslöst.

Vi ger Chloéy plommonpuré mot hennes förstoppning och det fungerar sådär skulle jag vilja säga. Det är svårt att ge henne rätt mängd för att magen ska komma igång men jag ger henne några gånger per dag. Hon får det som efterrätt eftersom hon tycker om det så mycket nu, tur det för annars hade det blivit svårt.

Chloéy väger ungefär 9,3 kg. För två månader sedan vägde hon 7,8 kg så det är en bra viktuppgång.

20160323_145114


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna