VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Namnförslag till killen i magen

Vi har två killnamn som vi är bekväma med och har varit från allra första början.

JAMES & TYLER 

Vi kallar faktiskt magen för Tyler. Anton började säga det och jag hängde på och det känns bra. Förra graviditeten tyckte jag det kändes konstigt att kalla magen något alls så det blev ”den” och ”hon” och ”bebisen”.

Vi siktar på ett internationellt namn som vi tänkte med Chloéy, sedan är det roligt att det inte finns så många som har samma namn, särskilt i Sverige. Chloéy kommer från Grekland men är vanligast i Frankrike. Det finns ingen i Sverige som stavar sitt namn som henne. Dem flesta stavar det ”Chloe” eller ”Chloé”.

När lillkillen har kommit ut så får vi ta oss en rejäl titt och sedan blir det förhoppningsvis en James eller Tyler.

Puss!

20160204_154454 20160226_102558 20160226_102558


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna