VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravid i v.20

Halva tiden har gått om bebisen tänker stanna i exakt 40 veckor. Väldigt osannolikt att han gör det för det är så många som kommer innan eller efter v.40.

2016-02-10 08.32.15

25 juni är han beräknad att komma, vår lilla prins. Det är på midsommarafton men jag tvivlar att han kommer den helgen ens.

Magen växer, bebisen likaså men jag är inte så svullen ännu. Det kommer i dem sista månaderna. Det känns som att jag är lika stor nu som jag var med Chloéy i v.20 men jag ska jämföra lite bilder och dela med mig av en annan gång.

2016-02-10 08.31.35

Jag har börjat få sura uppstötningar, främst under kvällstid. Jag hittade medicin som jag tog i förra graviditeten och den hjälper än så länge. Ranitidin heter den.

Jag har problem med höger sida av mitt bäckene. Jag har känt av det sen allra första början men nu är det väldigt känsligt när jag böjer mig ner. Det värker och drar och det hjälper bara att vila. Jag hade ingen foglossning eller liknande smärtor med Chloéy så det här är nytt.

Jag blir lätt torr, överallt på kroppen. Sexet är som innan, smärtsamt.

Ha en fin dag allesammans

2016-02-10 08.31.54


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna