VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oengagerad bagare/konditor

På fredag får vi troligtvis veta könet på bebisen i magen, som vi längtar! Jag har dock ett ”problem”. Vi åker till Stockholm samma dag och tanken är att barnmorskan ska skriva ner könet på en lapp och att det ska göras en tårta med antingen blå eller rosa fyllning.

Det finns inte tid att göra en beställning härifrån så jag ringde bageriet/konditoriet som ligger precis där familjen bor. Dem var sååå lama… Tydligen så har dem aldrig färgat grädde förut och dem verkar inte veta hur det görs. Jag frågade om hon inte kunde använda blå karamellfärg men icke. Sedan gav vi förslaget blåbär men hon hade ingen aning om hur det skulle gå till. Jag frågade även om hon själv hade någon idé men då blev hon helt tyst. Tillslut sa hon att det finns andra ställen jag kan fråga och hejdå!

Herre gud vilken oengagerad människa. Det vore enklare att göra det själv men jag vill också att det ska bli en överraskning. Jag tänker inte leta upp något annat konditori, det känns så krabbigt och bökigt. Det kommer sluta med att vi ber någon i familjen att göra det för just nu har jag ingen bättre idé.

1453897235355-2099825961


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna