VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bebisen sparkar

Jag är gravid i månad fyra och är snart inne i v17. För tre dagar sedan kände jag den första tydliga sparken när jag höll händerna mot magen. Härlig känsla. Nu känner jag lite varje dag. Innan jag kände just sparkar så kände jag lite buffar och jag kände igen dem tidigt eftersom jag vet hur det ska kännas den här gången.

20160122_103031

Magen fortsätter växa och jag mår som innan förutom att jag inte har huvudvärk varje kväll längre. Nästa fredag är det ultraljud och det ska bli så spännande. Vi åker tåg till Stockholm samma dag och jag ser fram emot det mer än något annat.

Det blir en hyfsat lugn helg, ikväll blir det middag med Antons familj, på lördag kväll ska vi till en simhall där det är privat inbjudan så Chloéy ska bada första gången på riktigt och på söndag kanske Anton och jag går på bio.

Kram och trevlig helg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna