VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravidyogan får tummen ner

Jag är väldigt besviken på gravidyogan… Så synd när jag verkligen hoppades på att det skulle bli min egentid och chans att fokusera på bebisen i magen och förbereda mig inför förlossningen.

Det var en trång lokal med för många deltagare, dem hade tagit in tre extra så det var verkligen ihoppackat. När man skulle sträcka ut armarna så fick man flytta på sig.

Det var helt upplyst i hela lokalen under mestadelen av passet så det blev svårare att komma i stämning.

Övningarna var inte vad jag tycker anpassade för gravida. Vi skulle stå på huk vid flera tillfällen och med hälarna i golvet. Stackars mammor som har en större mage. Det var bara övningar som gjorde ont eller var obekväma. Det enda bekväma var djupavslappningen i slutet när dem släckte alla lampor och jag tror jag somnade.

Det positiva med allt är att jag får komma bort i lugn och ro två timmar varje vecka i tio veckor.

Det finns säkert bättre yogakurser för gravida som hålls på andra ställen. Jag ska fortsätta gå så får jag se hur det känns.

Kram

20151217_114455


Kommentarer


 1. Emelie 15 januari, 2016 on 17:19 Svara

  Hej Julia, vad tråkigt att du fick så dålig upplevelse av yogan. Jag går på yoga på gamla ”Nordic club” i stan, wellness studio heter de väl nu, där en vän till mig är instruktör. Den bästa yogan i stan! Synd jag inte kunde tipsa dig om det innan du redan köpt detta, men hon kör även gravidyoga och mamma-barn yoga. Så det kanske vore något sen? Rekommenderar verkligen henne! Hon sprider sånt lugn o energi o man mår sååå bra efteråt, det är mörkt rum med ljus tända. Sån egotid!
  Lycka till med allt!

  • mammaochpappablogg 15 januari, 2016 on 22:29 Svara

   Hej! Tack för tipset ska absolut tänka på barn och mamma yogan :)

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna