VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyssna på bebis i magen

Igår var vi på Mvc och lyssnade på bebisen. Det enda jag ville veta var om den levde och det gör den :) :) :)

20160114_103416

Hjärtslagen var jättebra enligt barnmorskan så jag är nöjd! Det var inte så mycket mer vi skulle göra där så vi bokade in en ny tid när jag kommer vara gravid i v.23. Tydligen så var jag gravid i v.15+6 igår så för en gångs skull ligger det lite före för jag trodde jag precis kommit in i v.15.

Chloéy och Anton var med och jag tyckte det var för myckey fokus på henne. Anton ställde frågor till barnmorskan som har med Chloéy att göra och sedan började han babbla om en massa annat.. Det kändes så tråkigt att fokusen inte kunde stanna på den nya och det berättade jag för honom efteråt. Chloéys problem får vi ta med Bvc inte Mvc.

20160112_131918-1

När vi ska på ultraljudet den 29:e har vi ordnat barnvakt och det känns skönt så vi kan vara med båda två och titta på bebisen i lugn och ro.

Snart är det helg igen för er som jobbar. Jag har helg hela tiden känns det som. Idag ska jag på den första gravidyogan så jag uppdaterar med ett annat inlägg hur det var.

Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna