VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chloéy är mammig

Jag visste att detta skulle hända och att det kommer i olika stadier under ett barns uppväxt men det är ändå skitjobbigt ibland. Många tycker att det är mysigt att barnen bara vill vara med den ene föräldern men tänk er att ha en unge på er 24/7.

Chloéy är supernöjd när hon får vara hos mig, det har nyligen blivit så. Hon vill bli buren samtidigt som jag går runt med henne hela dagarna om hon få bestämma men min rygg säger ifrån så det går inte. På kvällarna är det värst som jag tidigare skrivit om. Hon kan bara somna i min famn efter att jag har vaggat henne väldigt länge.

Det har varit ett par tuffa kvällar senast när jag inte kunnat ge henne till Anton för att det bara blir värre. Hon skriker när hon kommer till honom på kvällen och hon är trött. Hon vet precis vad hon vill och hur hon vill ha det. Även fast Anton gör precis som mig så fungerar det inte. Tänk att en så liten bebis på lite över fem månader kan vara så envis. Det är iallafall sjukt jobbigt för mig som får göra det mesta själv, även fast jag är helt tömd på energi.

Vi tar oss igenom den här fasen som med alla andra. KRAM

20160107_140037 20160107_140035 20160107_140034


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna