VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skillnad på magstorleken

Magen växer fort den här graviditeten, inte bara för att tiden går mycket fortare för att jag inte hinner tänka på graviditeten, utan för att magen är större nu i tredje månaden jämfört med förra graviditeten.

Här är jag gravid i v.12 med Chloéy i magen:

Här är jag gravid i v.12 med Chloéy i magen

Idag är jag gravid i v.15 och det ser ut såhär:

V.15

Tänk vad stor jag kommer bli den här gången… Särskilt om jag går hela vägen, jag vet inte hur stor jag skulle ha blivit om Chloéy inte hade kommit tidigare.

Chloéy har blivit klängig och ska vaggas länge innan hon kan somna, särskilt på kvällarna och nu går det bra förutom att jag blir öm i svanken i ryggen men med tiden kommer magen växa och då kommer jag inte kunna hålla henne på samma sätt. Det är jobbigt att hålla henne långa stunder också som det har blivit nu, jag känner hur ansträngd jag blir och det stack till hårt i magen igår kväll när jag lutade Chloéy mot den. Hon är tung så jag undrar hur detta ska sluta.

Kram


Kommentarer


 1. Charlotte 11 januari, 2016 on 19:25 Svara

  Ja, visst är det olika hur magen växer från en graviditet till en annan – hur långt kommer det vara mellan dina barn?

  Såg att Du frågade hur jag får inläggen sådär under headern och jag har skapat flera olika sidor och så lägger jag in rubriken på inläggen och länkar till rätt inlägg själv – om du förstår hur jag menar? Tror inte AFF har ngn funktion för att det ska ske automatiskt – är ju lite fix med att göra det själv men det blir ju enklare att söka i bloggen och så :-)
  Jag vet inte om du förstår hur jag menar, fråga gärna igen annars så ska jag försöka förklara bättre :-)
  Kram!

  • mammaochpappablogg 11 januari, 2016 on 22:18 Svara

   11 månader ungefär :) så det blir väldigt tätt haha!

   Jag ska se om jag får ihop det annars frågar jag igen. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna