VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Familjen slår allt

Bara för att jag skriver om jobbiga saker med mammalivet så menar inte jag att vi har det så hela tiden. Vi har jättefina stunder här hemma och det är hur mysigt som helst med en liten bebis hemma.

Det absolut bästa är att vakna upp och hämta Chloéy i hennes rum. Hon ler med hela ansiktet och är hur go som helst. Efter dem flesta tupplurerna på dagarna gör hon likadant och vill bara mysa tills hon har vaknat riktigt.

Det är roligt att se henne utvecklas varje månad för det händer alltid något nytt. Just nu är vi inne i en bra fas och det mesta fungerar. Den värsta perioden vi har haft hittills var hennes fjärde månad när varken sömn eller mat fungerade särskilt bra. Med dåliga saker kommer det bra också och det är dem sakerna det är värt att vara förälder för.

Jag har storgråtit flera gånger när min energi har varit slut och Chloéy ändå behöver mig men jag har fortsatt även fast jag har velat ge upp. Hon ger mig mer kärlek än någon annan och det är så fantastiskt att se hur hon trivs med mig och känner sig trygg i min närvaro. Från början var hon bara en bebis utan personlighet som jag bara kände ett stort ansvar för men nu så känner jag henne på ett helt annat sätt och skulle aldrig byta bort henne för något i världen. Hon är så underbar och hon bara är min (och Antons). Det är vi som är föräldrar till henne och vi kommer vara hennes guider i hela hennes liv och lära henne allt vi kan och det ska bli så roligt. Jag ser fram emot vår framtid ihop. Snart kommer ett syskon och gör oss sällskap och ju mer tiden går, desto mer ser jag fram emot det också.

Även fast vi har det sådär ekonomiskt just nu så betyder det ingenting, familjen betyder allt och jag behöver inte så mycket pengar för att klara mig. Så länge jag har er så löser allt sig.

Puss

20160106_13412320160106_13412820160106_134112


Kommentarer


  1. Charlotte 8 januari, 2016 on 10:35 Svara

    Men sådär är det ju, vissa dagar är helt galna och barnen är såååå jobbiga men det innebär ju inte att man inte älskar dem!

    Kram och Trevlig helg
    Charlotte – En blogg med studieinspiration och vardagskaos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna