VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vild bebis

Igår kväll var Chloéy helt vild. Vi var hemma själva jag och hon från sju tiden till halv elva. Anton skulle kolla på hockey och hon åt när han gick. Hon var jättetrött och somnade men efter en stund så var hon helt klarvaken och jag såg direkt att det inte var någon mening att försöka natta henne igen.

Till tio tiden var hon hur pigg och glad som helst, jag kände inte igen henne. Hon var som en helt annan bebis med jätte mycket energi. Hon behövde inte så mycket uppvaktning utan hon låg fint bredvid mig i soffan och hade skit kul med sin snuttefilt. Hon kollade såklart på mig hela tiden och sökte kontakt och så fort jag tittade gav hon mig ett leende. Jag fick helt enkelt vänta ut henne tills hon blev trött.

Jag försökte flera gånger erbjuda henne mat som hon gärna somnar till särskilt om kvällarna men hon sprattlade som bara den och kunde inte ligga still så det gick inte alls. Tillslut blev hon gnällig och trött och då somnade hon. Det var riktigt skönt även fast hon var hur underbar som helst hela kvällen.

<3

20151214_102950


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna