VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lägenhetsfix, lillasyster 20 år

Det tar tid att fixa i ordning ett nytt boende efter en flytt. En sak i taget kommer upp på väggar och ställs in i skåp för att sedan flyttas igen tills man har alla saker där man vill ha dem.

Vi har inte fått upp en enda tavla på våra väggar så det är vitt och tråkigt överallt. Det vi däremot har fått upp är en klistermålning inne i Chloéys rum. Den beställde jag på internet (fyndvaruhuset.se) och det kostade inte mycket för att få hennes rum mycket finare. Det var lite pilligt med alla klisterbitar men med lite tålamod gick det an.

20160101_145115

Gardiner har vi inte heller fått upp för vi har inga gardinstänger. I de andra två lägenheter vi bodde i fanns det men nu behöver vi köpa egna. Vi har vita rullgardiner som vi fick utav paret som bodde här innan oss så det räcker långt.

Idag är en lugn dag. Vi är precis hemkomna från min farmor och farfar där vi har fikat. Det är skönt att komma hemifrån och få lite miljöombyte när man är ledig varje dag och jag ska ju vara ledig ett bra tag till eftersom jag inte hinner börja arbeta tills nästa kommer :) men jag klagar inte!

Min lillasyster fyller hela 20 år denna dag men vi kan tyvärr inte vara med. Vi kommer inte ses försen i slutet av januari då vi förmodligen tar tåget till Stockholm (samma dag som vi ska på ultraljud, jippie!).

Grattis fina syster, vi saknar dig!

Puss

20160102_145140


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna