VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vårt nyårsfirande

Som ni såg igår så var det hemmamys hela kvällen i soffan. Chloéy somnade klockan 22.00 ungefär och sov gott resten av natten fram till åtta på morgonen. Jag var inne hos henne 23.40 för att finnas där om hon skulle vakna och bli skrämd men det blev hon inte. Anton halvsov i soffan så jag kollade raketerna igenom Chloéys fönster själv, utan någon dricka att skåla med (jag hade ändå borstat mina tänder för jag var så trött och ville bara sova). Om det inte hade varit nyår så hade jag gått och lagt mig som Chloéy vid tio tiden men jag slappade i sängen tills det blev dags för raketerna istället. Ingen nyårspuss heller men va fasen, kyssas kan man göra resten av livet. Det blev ett konstigt nyår men det kändes ändå fullt normalt nu när vi är en barnfamilj och det var så skönt att vakna upp idag och känna att jag inte var bakis haha. Förra nyåret var jag också gravid så då drack jag såklart inte heller men jag tänker på alla dem i samma ålder som festar hela natten lång och mår piss dagen efter. Hur värt är det dagen efter egentligen? :)

Kram

Istället för julklappar gav vi varandra nyårspresenter. Anton fick en jacka som ni ser nedan och jag fick halsbandet jag håller i handen som matchar med örhängena han gav mig i spontanpresent för ett tag sedan. Jag fick även en sovtröja jag ville ha och jag ”gav honom” en middag vi ska gå på ikväll då Antons mamma passar Chloéy.

Ny jacka

Nytt halsband

IMG_4292 IMG_4304

IMG_4303

IMG_4301


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna