VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tid för ultraljud, gravidyoga etc.

Äntligen har vi fått tid till rutinultraljudet. Tidigare än väntat. 29 januari ska vi dit och se krypet och förhoppningsvis ta reda på könet om dem kan se det :) innan dess hinner jag börja på gravidyogan jag skrivit upp mig på och det ska bli så skönt att komma ifrån två timmar varje torsdag i tre månaders tid ungefär. Det blir min egentid med lilla bebisen i magen så då kanske jag hinner tänka på den lite grann också.

Igår fick jag ryck och gjorde morotspure till Chloéy. Så nu finns det i frysen att ta fram. Hon fick smaka lite och hon verkade tycka om det bättre än potatisen jag gav henne för flera dagar sedan. Jag har köpt mango för att göra pure av det också så får vi testa lite varje dag. Det blir kul när hon gillar det på riktigt och sväljer alltsammans istället för att smaka och spotta ut som hon gör nu haha.

Lillan och jag har varit på shoppingcenter idag för att leta nyårspresent till Anton. Inte helt lätt. Vi var inne på hm först och var säkert därinne i 40 minuter. Gick flera varv men hittade ingenting och jag har en tröja jag måste byta som inte går att returnera men aldrig att jag skulle ställa mig i köerna för det skälet…

Chloéy ville inte ligga i vagnen längre så hon fick jag bära på väldigt länge tills vi äntligen hittade en sak men mer blev det inte.

Jag har provat att ge henne ersättning för 6 månaders bebisar och uppåt idag eftersom hon nästan dricker sig mätt varannan timme på den andra och hon sover sämre som vem som helst gör på tom mage. Det var jättesvårt att lägga henne igår och natten var jobbig för hon låg och sparkade på både mig och Anton. Jag vaknar för minsta lilla så jag fick vända henne jätte många gånger men hon viftade lika mycket ändå. Det var enda gången hon fick sova emellan oss kan jag säga.

Kram

20151229_113050 20151229_113034 20151229_094821


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna