VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första julen, gravid i tredje månaden

Julafton blev bra trots alla oro från min sida (gravidhormoner). Vi åkte hem vid åtta på kvällen och då var Chloéy helt slut så det var väldigt enkelt att lägga henne i sin säng vilket var skönt. Anton och jag myste resten av kvällen och slappade i soffan bland alla paket vi hade fått. Chloéy fick massa bra saker. De två bästa var katten hon kan dra efter sig när hon blir större och babyvakt, ”walkie talkie” som jag kallar dem. Anton och jag hade önskat oss en liten resväska vilket vi blev glada över att få som vi kan använda när vi åker på korta resor till min familj i Stockholm :)

Present "Walkie talkie"

Resväska Present

Vi fick massa annat men jag kommer inte visa er allt.
Vi började vår morgon med att äta frukost och sedan satte vi oss framför vår gran och öppnade paketen vi hade under. Det var paket ifrån Stockholm, något från mommo och några fler. Det blev en bra start!

Anton och granen

Sedan gjorde vi oss i ordning för att ta oss till Antons familj för julfirande, och innan dess hann vi ta några bilder med Chloéy. Den på Anton och Chloéy är min favorit, den blev så fin!

Anton och Chloéy Chloéy julafton Julia och Chloéy

Idag är jag gravid i tredje månaden. Risken för missfall är mycket mindre och nu kan det bara växa och bli större. Jag vägde mig igår och nu ligger min vikt på 70 kg så jag har gått ner ännu mer trots att jag är gravid igen. Min ”normal” vikt är 62 kg ungefär och i slutet av graviditeten med Chloéy vägde jag 80 om jag minns rätt. Sedan gick jag ner till 74 rätt så fort och sedan jag blev gravid igen har jag gått ner till 70 kg. Mina armar är inte så stora som i slutet av förra graviditeten, benen likaså och det är skönt men dem kommer säkert göra sig större mot nästa slut :)

Gravid månad 3

Hoppas ni hade en fin jul

Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna