VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svårt att hinna njuta av graviditet nr2

Mitt gravidillamående har kommit tillbaka för att förhoppningsvis inte stanna så länge, eller? Det kommer nästan bara när jag äter så nu får jag inte i mig så mycket igen… Det är bara att bita ihop och vänta tills det går över.

Det är svårt att hinna njuta av den här graviditeten. Jag har inte tid att lägga mig ner eller ställa mig framför spegeln och iaktta magen på samma vis. Chloéy tar så mycket tid och jag orkar inte göra mycket när hon vilar. Jag går inte och räknar hur långt gången jag är och har stenkoll vecka efter vecka, det intresserar mig inte. Jag har viktigare saker att tänka på nu känns det som. Sen är jag så glömsk nu och jag vet inte ens vad det är för dag ibland.

Det hade säkert varit annorlunda om hon hade varit något år äldre när jag ingick den här graviditeten men nu är det inte så men jag kan inte låta bli att inte tänka så. Vi brukar nog alla tänka på det som vi inte har eller kan få och fantisera oss bort. Det är nyttigt med fantasi, den behöver vi utnyttja oftare!

Jag har inte tagit en enda magbild ännu. Det är inte lika spännande på något sätt och det känns tråkigt att jag känner så. Magen växer fortare än förra gången men jag har fortfarande kvar gravidkilon från graviditeten med Chloéy som gör att jag inte känner mig så fin. Det blir lite bättre i fjärde månaden (i januari för min del) när magen syns mer (det gjorde den sist), då känns det mer naturligt med en mage som sticker ut, inte som en klump som bara är ful och är i vägen. Jag längtar tills jag får en rund mage igen så jag kan gå runt i tighta kläder och visa upp den.

Kram på er alla

IMG_20151209_121426

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna