VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förvirrad gravidmamma

Jag gör jätte konstiga saker när jag är gravid. Det är som att jag inte har någon hjärna för tillfället. Hormoner, hormoner, hormoner…

I helgen när min familj var på besök från Stockholm var vi i gallerian här i Växjö. För att komma in är det svängdörrar man går runt i. Jag körde vagnen och Anton höll i Chloéy. Precis när vi skulle gå in fick jag hjärnsläpp, puttade vagnen in mellan dörrarna för jag tänkte att den nog skulle komma fram hela vägen runt, men i samma sekund förstod jag att det var en riktigt dum idé. Jag skämdes efteråt att jag gjorde som jag gjorde. En tjej som var i samma dörrutrymme tog vagnen och ställde den innanför åt oss. Några människor som satt och fikade såg lite snett på mig, det hade jag också gjort haha!

Jag ställde in oboy påsen med pulvret i kylen häromdagen. Anton hittade förpackningen och undrade varför den var där men inte visste jag mer än att det måste ha varit jag eftersom jag är så förvirrad.

Det är mycket att tänka på med ett litet barn och det är lätt hänt att glömma en del också men jag kan inte hjälpa det. Det bästa vore om jag stannade hemma tills det här var över så jag inte gör bort mig lika ofta men det skulle tråka ut mig jätte mycket.

Vi får se hur den här veckan går

Kram

20151207_125716 20151207_125720


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna