VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skriknatt, planering av årsdag

Inatt var den jobbigaste natten på länge! Lillan var uppe hela natten och skrek desperat rakt ut. Ingenting vi gjorde lugnade henne. Hon fick mat, blöjan byttes, hon fick nappen som hon spottade ut varje gång. Hon lyckades somna i famnen men det gick inte att lägga ner henne i babynestet ensam, då börjde alltsammans om igen. Både Anton och jag blev frustrerade. Jag gav henne till Anton efter första timmen för jag ville inte bli mer arg på henne, hon som är så oskyldig så Anton var uppe med henne längst.

Det var ett jädra oväder inatt, det blixtrade och mullrade hela natten fram till morgonen. Jag har varit rädd för åskan sedan jag var liten och jag tycker fortfarande att det är läskigt, speciellt när det blixtrar så mycket som igår. Usch!

Antons och min årsdag är den 7:e september, på måndag nästa vecka. Vi kan inte komma på något roligt att hitta på. Vi är inte bundna till att vara hemma som vi var när lillan var inskriven på neonatal så jag vill gärna åka iväg, ifrån Växjö. Vi funderar på Göteborg, alternativt att vi åker till Stockholm helgen inpå årsdagen och går ut en kväll ihop. Då får min familj passa lilltjejen för första gången isåfall. Vi sa att vi tar det spontant nästa vecka, Anton och jag så vi får se. Jag har inte varit hos min familj på ett par månader så jag vill verkligen åka dit, shoppingen som finns där är också rolig så den saknar jag också haha. Till helgen kommer familjen till namngivningen så vi ses ju då. 

Kram

(Det är tur att hon är söt att titta på iallafall, hon charmar oss på så sätt även fast vi kan bli sura mitt i natten när hon skriker)

20150823_100940 20150823_101018 20150823_100800


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna