VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Misslyckad biokväll, stress och avslappning

Idag var vi på vårt första besök på BVC där lillan vägdes och mättes till 2835 g och 47 cm. Nästa besök är på tisdag. Vi kommer ha lite tätare besök än vad man brukar ha i och med hennes för tidiga ankomst. Vi hade hembesök tre gånger i veckan så vi trappar ner besöken lite i taget så vi känner oss trygga.

Efter BVC besöket åkte vi hem till min farmor och farfar och fikade. De blir alltid lika glada av våra besök och jag tycker det är mysigt att få träffa dem lite då och då. Jag gav farfar blommor och choklad för hjälpen med körkortet och jag fick blommor utav dem för att jag har tagit körkortet haha 🙂

Ikväll skulle jag ”överraska” Anton med biomys men det blev totalt fail. Från början var tanken att göra det imorgon, jag pratade med Antons mamma om hon kunde passa lillan då men jag smsade henne idag igen vid sextiden och ändrade dagen. Det gick bra så jag och Anton lämnade lillan klockan åtta och tog oss ner till bion vid halv nio. Bion skulle börja 20.45 (trodde jag). Vi gick till hemmakväll och köpte godis och sen in på bion och fixade resten. Biljetterna köpte vi tidigare så jag hade inte kollat på dem så noga. Vi blev insläppta som vanligt och när vi kom in i biosalongen var filmen igång för fullt. Jag tänkte att den hade varat i 15 minuter kanske och att den då hade börjat 20.30 istället för 20.45. Men nej! Vi satte oss på våra platser och jag märkte snabbt att det inte kunde ha gått 15 minuter så jag kollade på biljetterna där det stod 19.45. Vi hade kommit en hel timme sent. Åh vad jag skämdes, jag som försökte ordna en mysig kväll så vi kunde slappna av lite. Hur kunde ens biljettmannen ha släppt in oss en timme försent??! Han sa inte ens någonting, ”salong 3” var det enda han fick ur sig… Anton blev såklart också besviken men vad skulle jag göra? Det har aldrig hänt förut, jag skyller på mitt nya mammaliv. Jag hinner inte tänka som förut. Jag har verkligen inte tid. Jag glömmer fortfarande bort en hel del som folk säger till mig men det är inte lika extremt som det var dagarna efter förlossningen. Tur det!

Jag har väldigt svårt att slappna av om dagarna, jag är på helvarv hela tiden nästan. Det börjar bli jättejobbigt. Jag gör alltid flera saker samtidigt för att vara mer effektiv men det gör mig bara mer stressad. Tiden går mycket fortare när man stressar och det vill jag inte. Jag vill njuta. Jag njuter varje sekund jag är med lillan, det gör jag verkligen, jag älskar att vara med henne, hålla i henne och trösta henne, till och med blöjbytena njuter jag av! Hon är helt underbar, så söt och fin att titta på och jag är helt fascinerad. Jag längtar efter all framtid jag har med henne, ihop med Anton, det ska bli så kul. Jag ser fram emot varje dag med dem! Jag tänkte senast idag på fler barn, jag fick sådan lust att få ett till, att få uppleva en förlossning till. Det var första gången jag såg tillbaka på den och kände att det var en jävligt cool grej jag gjorde, och att jag på allvar kan tänka mig att sätta mig i den sitsen igen. Det är ett litet rus att bara tänka tanken att jag gjorde något så stort, men det känns fortfarande overkligt. Jag hoppas jag få uppleva det igen.

God natt och kram på er

20150828_233925

Här är vi påväg till BVC

Här är vi påväg till BVC

20150828_120236


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna