VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första golfrundan, besök av brorsan, amning

Hej! Idag har jag, Anton och äldsta lillebrorsan till mig spelat golf ihop. Jag är väldigt ny på detta, jag hade slagit tre gånger på rangen innan vi gick en 6 håls-runda idag. Jag var glad att jag bara fick iväg bollen och det fick jag, och jag använde mig utav samma boll hela rundan! Lite stolt över det faktiskt även fast jag fick rätt så många slag sammanlagt. Det enda jag inte kan med golfen är att allt ska vara så snofsigt, fint och over the top. Det ska vara speciella outfit med skor, kjol, chinos, keps, speciell utrustning… det tar aldrig slut. Anton tjatar om nya grejer hela tiden. Det är inte försen nästa vår vi båda tänker ta grönt kort så jag vill inte stressa men Anton vill ha allt färdigt. Jag tycker det räcker med att han beställde hem ett set med golfklubbor till mig för några veckor sedan. Han gjorde det när jag hade gått och lagt mig, utan att fråga. Nu när jag har dem så är jag nöjd men jag tycker verkligen att det räcker tillsvidare. Casper var väldigt duktig. Vi kommer verkligen inte från en golf familj, tvärt om. Han har spelat med kompisar så därför var han duktig! Så kul att ha honom på besök. Han är den familjemedlemmen som är här oftast. Känns skönt att ha honom här.

Lillan skriker mer och högre om dagarna. Hon är envis och vet vad hon vill men det är inte alltid lätt att lista ut det för oss. Hon är extra gnällig sent på kvällarna och vill inte sova även om hon är trött så man får hålla på en stund. Mitt eget temperament och tålamod är som lägst på kvällen och natten så jag får verkligen andas djupa andetag och hela tiden tänka att jag får sova ut nästa dag.

Amningen går fortfarande lite upp och ner, hon suger inte superbra vill jag inte påstå. Hon kan när hon vill. Ofta somnar hon eller så har hon inget tålamod alls och då blir det flaska direkt. Jag har väldigt svårt att föreställa mig hur mycket mjölk jag har när hon inte ammar vid varje mål. Även fast sjukvården säger att det finns mjölk så gör det inte det ju. Jag hör när hon sväljer och det gör hon inte alltid vilket betyder att hon inte får någon mjölk. Just nu vet jag knappt varför jag ammar, mest för de viktiga sakerna till hennes immunförsvar. Det är inte lika jobbigt som innan, nu bara gör jag det. Jag får se hur länge jag vill fortsätta.

Kram och god natt

20150829_165831 20150829_161331 20150829_161306 20150829_161408 20150829_161419 20150829_110055


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna