VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Familjebesök i helgen

Idag på eftermiddagen kom William och mamma till Växjö, som jag har längtat! Vi åt torsk till middag och då var mormor här också. Hon hade inte vågat ringa mig berättade hon, ett totalt missförstånd från när jag hade förklarat att vi försöker begränsa oss med besök osv. Stackars mommo! Hon är alltid välkommen.

Vi har inte gjort något särskilt idag förutom att vara ute och gått i det fina vädret. William ska sova över här inatt, jag hoppas han kommer kunna sova dock för lillan har börjat vara mer vaken om nätterna. Inatt vägrade hon sova, både Anton och jag var supertrötta. Vi provade med mat, amning, bära upp henne, bädda ner henne och byta blöja men inget fungerade. Hon kanske hade ont i magen? Tillslut somnade hon iallafall och jag slocknade kort därefter. Hon är lite mer kinkig nu för tiden, vill bli buren ofta, gnäller för minsta lilla. Jag tycker hon har fått svårare att suga på nappen efter att vi började med nappflaskan, hon är lite förvirrad när jag försöker amma henne också. Hon suger inte alls bra på amningsnappen, hon suger däremot utmärkt utan den men hon stannar inte länge utan hon börjar vrida sig och tappar tålamod när hon inte hittar tillbaka direkt.

Jag längtar redan till morgondagen när vi ska träffa mommo och mamma igen. På kvällen ska vi på födelsedagsmiddag för en kompis vid sju, Chloéy får också följa med. Nu ska jag vila i soffan så gott det går och hoppas på att denna natten blir mer sömnrik.

KRAM!!!

20150813_175047 20150813_181159 20150813_19285820150813_192921


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna