VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fler barn?

Idag är det tre veckor och två dagar sedan hon kom till världen. Det känns som att hon alltid har funnits. Hon följer med oss vart vi än är. Om vi befinner oss i ett annat rum känns det som vi har glömt något. Vi går och kollar till henne hela tiden och ser till att hon verkligen andas. Det är nästan så att man kollar så hon fortfarande finns, att hon verkligen ligger i sin säng, att allt detta inte är en dröm för precis så känns det. Det känns inte att jag var med om det värsta och bästa i mitt liv för tre veckor sedan, det är som en dröm det också. Jag känner mig så nöjd med mitt liv, jag känner mig färdig på något sätt, som att jag har uträttat det jag var ämnad för här på jorden och att jag nu kan gå vidare med ett leende på läpparna. Visst finns det mycket jag ändå skulle vilja göra men det betyder inte alls lika mycket nu.

Jag ser på Anton på ett helt annat sätt. Han är mycket mer mogen och han passar in i papparollen bra. Flera gånger om dagen ser jag på honom och tänker att han är helt rätt, helt perfekt för mig. Jag älskar honom mer och mer hela tiden, mina fjärilar i magen har kommit tillbaka lite och det får mig att tänka på den första tiden vi hade ihop, så mysigt. Vår relation till varandra blir bara bättre och bättre, vi löser problem bättre, kommunicerar bättre, tar hand om varandra på ett helt annat sätt, jag gillar vårt föräldraliv.

Dagarna efter förlossningen tänkte jag bestämt att jag absolut inte ville vara med om en till. Jag undrade hela tiden hur andra mammor klarade av att gå igenom flera förlossningar trots de svåra smärtorna. Jag är medveten om hur ont jag hade nu i efterhand men jag antar att jag är lika ”dum” som de andra för jag vill definitivt ha fler barn. Jag tycker själv att jag är galen som vill det men samtidigt känns det så rätt. Jag tycker det är så häftigt att vara mamma. Ett barn älskar sina föräldrar villkorslöst, de ser upp till en, de ser en som en förebild resten av livet. De avgudar sina föräldrar. I tonåren kanske de inte vill erkänna hur mycket de älskar mamma och pappa osv men innerst inne vet dem det. Jag ser fram emot att se henne växa upp. Vår lilla tjej <3

20150728_133159
20150730_150730 20150810_200235


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna