VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Igångsättning om inget händer

Det har varit en lång natt för min del. Anton sov hemma. Jag vaknade 02.45 av en värk, följandes av fem värkar till under 45 minuter. Jag kallade på barnmorskan som kollade värdena igen men allt såg bra ut och värkarna jag hade syntes inte ens på deras skärm… Jag kunde inte somna om försen vid sex, halv sju på morgonen och blev väckt 07.30 av att en annan barnmorska kom in. De kollade värdena igen och allt såg bra ut då också. Hon tog blodprov för att kolla infektionsrisken igen och de hade även beslutat att de kommer att sätta igång mig vid lunch om jag inte kommer igång av mig själv innan dess så jag har fått gå lite på sjukhuset. Så skönt. Jag var så trött på att bara ligga ned, hade ont i hela kroppen och var helt rödblossig överallt. Jag tog även en dusch, förmodligen min sista dusch innan bebisen är här.

Anton kom vid 08.00 imorse så nu blir han kvar tills bebisen är ute. Hans familj och min mormor kommer på besök idag, de får hälsa på så länge allt ser bra ut. Jag är kvar på förlossningsavdelningen efter omständigheterna, tanken var att flytta mig till BB igen imorse men inte längre. Jag hoppades på att få vara kvar för jag orkar inte bli flyttad hela tiden så jag fick som jag ville. Jag är trött och sliten men värre kommer det nog att bli, värkarna känns som mensvärk än så länge, ibland bara vid äggstockarna men när de är starkare känns det i nedre delen av ryggen också. Jag känner mig både peppad och nervös just nu, jag ser absolut inte fram emot smärtorna jag förmodligen kommer att ha, jag ska försöka hantera dem på bästa vis med Anton och barnmorskornas hjälp men även fast de sätter igång mig kan det ändå dröja innan något händer.

Jag är jätte exalterad på att få träffa vårt barn, men både Anton och jag är oroliga över barnets hälsa eftersom det är lite för tidigt att komma ut ännu. Anton känns mer nervös än mig men jag tror allt kommer gå bra! Förhoppningsvis hinner personal från neonatalavdelningen komma och prata lite kort om vad de gör där uppe innan barnet har kommit.
(De skulle egentligen ha kommit igår men har tydligen inte haft tid)

Önska oss lycka till, ni lär inte höra av från oss försen efter barnet har kommit om allt går som det ska, eventuellt att bilder på Instagram dyker upp på kontot ”julsaaaan”.

Kram

20150721_102342 20150720_231027


Kommentarer


  1. Sandra 21 juli, 2015 on 20:17 Svara

    hoppas att allt går bra! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna