VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kan man ha bra sexliv när man är höggravid?

Ja ni, kan man det tror ni? Klart man kan men det är f*n inte lätt. Sex som gravid är för mig väldigt klumpigt. Nu är jag snart inne i den allra sista månaden av graviditeten och det blir allt svårare och mer osmidigt. Magen är tillräckligt stor att den vilar i mitt knä när jag sitter ner och brösten vilar i sin tur på magen, tror ni jag känner mig särskilt sexig? NEJ! Jag kan känna mig snygg ibland om jag anstränger mig och gör mig i ordning, tar på mig snygga underkläder (om jag hittar några som passar för dagen och sitter skönt). Jag kan sminka mig lite extra och piffa till håret men sen när det bär av mot sängkammaren om det är där det ska hända kan allt bli en katastrof väldigt snabbt.

Jag har en gång tidigare skrivit hur klumpigt sex kändes men nu är det definitivt värre. Häromdagen blev det en flopp. Det gick knappt ha sex i en enda ställning utan att det var obekvämt för min del. Om han är överst är magen i vägen så han nästan ligger på den, om jag är överst gör gravitationen att det blir väldigt tungt nedåt och svårt att röra sig, magen bara hoppar runt och är verkligen i vägen, den ligger liksom på hans mage för att den är så tung och det känns inte heller så smidigt. Om man gör det bakifrån behöver man lassa upp med ett gäng kuddar under magen så den inte hänger i luften för det blir också tungt. Från sidan gick inte alls, det var bara obekvämt. Mitt i allt fick jag ett skrattanfall och han försökte hålla masken så inte vi båda två skulle ligga vikta av det jag nu tyckte var så roligt. Jag förstörde verkligen stämningen, igen… Sexigt att göka med en tjej som skrattar så det sprutar tårar ur ögonen som kletar ut allt smink? I don’t think so. Samtidigt som jag skrattade skulle vi lägga mig i en bekväm position liggandes på rygg med en kudde under ryggen och en vid huvudet men jag låg tillslut helt nedtryckt mellan alla kuddar och kunde inte röra mig åt något håll alls vilket han också såg och det gjorde inte heller saken bättre. Jag är handikappad i sängen, helt beroende av Anton som får hjälpa mig upp och stödja mig med kuddar osv. Jag kan knappt vända mig själv och gör jag det blir jag så andfådd så om vi ska kyssas bara flåsar jag honom i munnen istället.

Jag har fortfarande lust att ha sex trots att det går si sådär, jag har mer lust än vad jag kan åstadkomma när det väl händer, det går inte göra allt fullt ut liksom. Jag må vara fet men jag ger inte upp!

Kram på er!

v30 (7)
IMG_2484


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna