VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Carcamo och Norlie och kkv

I går kväll var vi i parken i Växjö och kollade på två olika band som spelade. Carcamo är min lillebrors band och dem spelade fem låtar. Dem var jättebra men tyvärr så strulade ljudet lite. Så stolt över dig lillebror!!!

Jag har börjat känna av tröttheten på riktigt som ett slag i magen och jag förstår nu hur andra gravida känner sig när det blir varmt utomhus! Jag bytte kläder tre gånger igår på två timmar för jag svettades så mycket och vad jag än gjorde så blev det fel och bökigt. Jag gick och handlade på Coop som ligger lite mindre än 1 km hemifrån och det ångrade jag snabbt när jag insåg hur andfådd jag blev och svetten började rinna från alla möjliga ställen! Efter jag handlade så övningskörde jag med farfar och jag var inte alls på bra humör då kände jag så det gick inge bra 🙁 jag vill bara ha det förbannade körkortet  i handen nu så jag slipper tänka på det…

Igår efter jag duschade så fick jag blodtrycksfall. Jag var hemma själv på toan och började må illa och jag kände att ögonen började slockna så jag la mig i soffan och andades djupa andetag. Pulsen var jättehög jag kunde känna den jätte tydligt. Jag har ingen aning om varför jag nästan svimmade. Jag mådde dåligt och var jättetrött resten av dagen.

Lite bilder från igår:

DSC_0544DSC_0563DSC_0559DSC_0551DSC_0547


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna