VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ultraljud v.31

Idag var vi på det sista ultraljudet. Om något skulle hända längre fram får man gå igen men som det ser ut nu är allting jätte bra! Bebisen växte precis som den skulle. Den väger 1.5 kg :) tänk att den ska väga mer än 3 kg normalt sett när den ska ut och den har bara nio veckor på sig att gå upp minst 1.5 kg till, det känns inte realistiskt men det ska nog gå för sig. Hellre att den är mindre än ”överviktig” när den ska ut ur mig. Vi fick med oss en bild hem på endast huvudet och en hand som kom med men bilderna blir inte bra såhär sent eftersom bebisen är så stor att hela kroppen inte får plats på en och samma bild. Vi dubbelkollade könet och barnmorskan som utförde ultraljudet tyckte också det såg ut att bli en tjej. Hon kollade snabbt under vid rumpan och där såg man blygdläppar enligt henne. Eftersom en av mina kusiner skulle bli en tjej men kom ut som kille haha så litar jag inte på vad dom säger till 100%. Vi utgår från att det blir en tjej ändå :)

Idag köpte vi spjälsängen. Det blev en svart. Ni ska få se bild på den när vi satt upp den hemma i lägenheten och det dröjer nog en vecka till iallafall.

Kram så länge

DSC_0503


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna